Yoska Werving en Selectie

Yoska Werving en Selectie is het juiste bureau voor het werven en selecteren van geschikt personeel voor uw bedrijf. Onze focus ligt met name op lbo en mbo personeel. Echter ook voor HBO gekwalificeerd personeel kunnen wij u van dienst zijn

Bent u op zoek naar een geschikte medewerker voor een bepaalde of vaste periode? Yoska Werving en Selectie kan deze opdracht voor u afhandelen. Wij nemen u deze zorg uit handen.
U betaalt ons alleen een fee voor de geleverde dienst.
 

De juiste kandidaat voor de baan

Natuurlijk wilt u zeker weten dat wij de juiste kandidaat voor de opdracht of baan voor u werven en selecteren. Yoska Werving en Selectie gaat aan de hand van uw functieprofiel op zoek naar de meeste geschikte kandidaat. Daar gaan wij een uitgebreid intakegesprek mee aan, controleren referenties en kijken of deze in uw profielschets past. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen, uw bedrijf, uw bedrijfscultuur en huidig personeelsbestand. Daar proberen wij zo goed mogelijk de kandidaat op af te stemmen.

Zoekt u specifiek één of meer arbeidskrachten voor flexibel werk? Kijk dan bij Yoska Uitzendbureau voor tijdelijke flexwerkers.
 

De voordelen van Yoska Werving en Selectie

Om u duidelijk te maken waarom u het werven en selecteren van geschikte kandidaten beter aan Yoska Werving en Selectie uit kunt besteden, hebben wij hierbij de voordelen voor u op een rijtje gezet:
 
  • U hoeft zelf niet meer te zoeken naar geschikte kandidaten
  • U kunt zich bezig blijven houden met uw core-business
  • U kunt veel tijd besparen
  • Wij selecteren alleen de beste kandidaten voor u
  • Wij hebben een goede kennis van de arbeidsmarkt
Als werving en selectie bureau op de grens van Den Haag en Westland hebben wij een ruim aanbod van geschikt personeel voor een tijdelijk of vast dienstverband, of wij gaan deze speciaal voor u werven en selecteren. Naar wens kunnen wij ook personeel detacheren of bij ons op de payroll zetten.

Bent u op zoek naar de meeste geschikte kandidaat voor uw vacature? Vraag dan gelijk meer informatie aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Aanvragen

Uiteraard kunt ook ook telefonisch contact met ons opnemen via 070-440 05 30, of direct met onze adviseur via 06-24408239 (ook buiten kantooruren)
 
“Yoska Werving en Selectie bied u de beste kandidaat”