Waarom Yoska

Yoska Personeelsdiensten is onderdeel van de Yoska Group, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Na ruim acht jaar binnen de flexmarkt werkzaam te zijn, is Yoska continue en volop in beweging. Met onze hoofdvestiging in Den Haag staat Yoska in de top van uitzendbureau’s binnen de regio. Met onze personeelsdiensten willen wij een landelijke speler op de arbeidsmarkt zijn en een veelzijdige dienstverlening bieden.

Yoska bestaat uit:
 
  • Yoska Uitzendbureau
  • Yoska Personeelsdiensten
  • Yoska Werving & Selectie
  • Yoska In en Ompak
  • Detachering
  • Payrolling

Altijd de beste oplossing voor uw personeelsvraagstukken

Yoska staat voor een brede serviceverlening. Wij denken dan ook graag mee over uw personeelsvraagstukken, behoefte aan tijdelijke arbeidskrachten en alle bijkomende activiteiten en processen. Samen komen we altijd tot de juiste oplossing. Wij waarborgen onze kwaliteit door onze uitstekende full service, back-office en aanvullende diensten.
 

Brede dienstverlening

Yoska onderscheidt zich door haar brede dienstverlening, zowel voor werkgevers als voor onze uitzendkrachten. Onze gekwalificeerde en enthousiaste uitzendkrachten hebben een uitgebreide intake gehad en zijn geselecteerd voor werken in de productie, techniek, agrarische sector, tuinbouw, schoonmaak en overige uitvoerende banen en functies op MBO niveau.

Daarnaast verrichten wij projectmanagement en administratieve ondersteuning zodat u daar zelf weinig omkijken meer naar heeft. Wij gaan graag voor u aan de slagmet het beschikbaar stellen van deskundige en gemotiveerde uitzendkrachten, flexwerkers, vakantiewerkers en oproeppersoneel.
 

Persoonlijke aanpak

Yoska gelooft in een persoonlijke aanpak. Bij ons krijgt u met een klein team te maken, waarmee u snel en gemakkelijk uw vraagstukken kunt doorspreken. Yoska is een krachtige organisatie die met u meedenkt, met concrete oplossingen komt en u veel werk uit handen kan nemen om u te ontzorgen.  Wij komen onze beloftes na en maken dit waar door onze kennis, visie en mankracht.

Wilt u graag met ons kennis maken en wellicht uw personeelsvraag bij ons neerleggen? Vraag dan gelijk meer informatie aan en nemen wij snel contact met u op.