Werken in de tuinbouw

Yoska Uitzendbureau bemiddelt in banen in de tuinbouwsector. Wil je werken in de tuinbouw, dan kan Yoska je hierbij helpen.

De tuinbouw is een sterke handelssector in Nederland met meer dan 12 miljard omzet per jaar. Continue bedrijvigheid in een sector waar veel nieuwe producten worden ontwikkeld en geëxporteerd. Wil je werken in de tuinbouw, hoef je nooit zonder werk te zitten. De tuinbouw bruist, is altijd volop in ontwikkeling en werk in de tuinbouw blijft altijd, want goede tuinbouwmedewerkers zijn altijd nodig!
 

Zoekt u als werkgever geschikt tuinbouwpersoneel?

Yoska Uitzendbureau levert continue geschikt personeel voor diverse tuinbouwwerkzaamheden. Zoekt u als werkgever seizoensgebonden tuinbouwmedewerkers voor een tijdelijke periode bij het binnenhalen van oogsten, plukken en snijden en het verwerken van diverse groenten, fruit of andere producten of werkzaamheden? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij kunnen per direct geschikt tuinbouwpersoneel hiervoor leveren.
 

Wil jij ook werken in de tuinbouw?

Vooral het Westland, Oostland tussen Rotterdam en Den Haag en de Bollenstreek staan bekend om hun tuinbouw activiteiten. Yoska Uitzendbureau heeft veel opdrachtgevers die gemotiveerde tuinbouwmedewerkers zoeken voor uiteenlopende agrarische banen. Indien je werk in de tuinbouw zoekt, kun je vrijwel gelijk aan de slag bij een kweker, op een veiling, in de kassen of werken met Bloemen en Planten.
 

Andere functies in de tuinbouw

Natuurlijk zijn er nog veel meer functies in de tuinbouwsector. Heb je bijvoorbeeld kennis en werkervaring binnen de bouw, kan je dit ook combineren met kassenbouw; oprichten van bedrijfsruimtes en/of distributiehallen; meehelpen bij verbouwingen of als timmerman voor bijvoorbeeld onderhoudswerk.  Met een eventuele kleine bijscholing, biedt de tuinbouw je weer nieuwe kansen!

Trekt de agrarische sector en werken in de tuinbouw je aan, ga je dan direct inschrijven! Zoekt u als werkgever geschikt tuinbouwpersoneel, doe dan gelijk een aanvraag!