Werken in de techniek

Yoska Uitzendbureau bemiddelt bij technisch personeel voor diverse functies in de techniek. Wil je werken in de techniek of zoekt u als werkgever geschikt technisch personeel, kan Yoska vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Veel bedrijven zijn op zoek naar ervaren, goed opgeleide en geschikt technisch personeel, zowel op lbo, mbo als hbo niveau. Yoska richt zich met name op technische banen op lbo tot mbo+ niveau.  Wij selecteren deze technische medewerkers op kennis, achtergrond en werkervaring welke direct inzetbaar zijn als u er om vraagt.
 

Zoekt u als werkgever geschikt technisch personeel?

Yoska Uitzendbureau levert op verzoek geschikte technische medewerkers voor diverse technische werkzaamheden, projecten en opdrachten, voor zowel langere als kortere periode. Onze gekwalificeerde medewerkers verstaan hun vak, willen graag leren en zijn technisch goed onderlegd. Of u nou een auto-cad tekenaar zoekt of een IT medewerker met een technische achtergrond, wij matchen altijd de beste kandidaat aan uw vraag.

Bent u op zoek naar technisch personeel, neem dan gelijk contact met ons op. Ook kunnen wij geschikte arbeidskrachten bij u detacheren of kijk bij ons aanbod van diensten voor andere personeelsvraagstukken die wij met onze personeelsdiensten voor uw bedrijf kunnen uitvoeren. 
 

Wil jij ook werken in de techniek?

Heb jij kennis en ervaring in de techniek of wil je graag kijken wat je kansen zijn binnen deze aantrekkelijke sector? Ga je gelijk inschrijven en gaan wij kijken wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Zoekt u als werkgever geschikte technische medewerkers doe dan gelijk een aanvraag!