Werken in de distributie

Yoska Uitzendbureau bemiddelt in banen in de distributie, transport en logistiek. Wil je werken in de distributie of zoekt u als werkgever geschikt personeel, kan Yoska vraag en aanbod bij elkaar brengen.

De distributiecentra in Nederland zijn dagelijks in de weer met duizenden producten die binnen en buiten Nederland vervoerd en geëxporteerd moeten worden. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat ervaren distributiemedewerkers weten hoe zij met het inpakken, verpakken en ompakken van producten en goederen om moeten gaan.
 

Zoekt u als werkgever geschikte productiemedewerkers?

Yoska Uitzendbureau levert continue geschikte distributiemedewerkers of productiemedewerkers voor diverse werkzaamheden in de distributie & logistiek. Naast gemotiveerde productmedewerkers, kunnen wij u ook helpen aan geschikt machinepersoneel, een heftruckchauffeur, planner of ander benodigd personeel. Bent u op zoek naar dergelijke medewerkers, neem dan gelijk contact met ons op. Samen gaan we bekijken wat u precies nodig heeft. Dit kunnen flexibele arbeidskrachten zijn, vakantiewerkers, maar we kunnen ook geschikte productiemedewerkers detacheren of bij ons op de payroll zetten.
 

Wil jij ook werken in de distributie?

Heb jij kennis en ervaring in het werken in de distributie, transport & logistiek of wil je bekijken wat je mogelijkheden hierin zijn? Dan kun je je gelijk inschrijven en gaan wij jou bemiddelen met een werkgever die om jou zit te springen. Er zijn diverse functies mogelijk. Graag bespreken we tijdens een intakegesprek wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en hoe veel je wil werken.

Trekt werken in de distributie en transport & logistiek je aan, schrijf je dan direct in! Zoekt u als werkgever geschikte distributiemedewerkers of productmedewerkers, doe dan gelijk een aanvraag!