Werken in de agrarische sector

Yoska Uitzendbureau bemiddelt bij diverse functies in de agrarische sector, bloemen en planten en in de tuinbouw. Wil je werken in de agrarische sector of met bloemen en planten, of zoekt u als werkgever geschikt personeel, kan Yoska vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Bedrijven in de agrarische sector, tuinbouw en bloemen en planten, hebben vaak seizoensgebonden werkzaamheden en pieken, waardoor extra arbeidskracht nodig is. Denk aan het oogsten van gewassen, het verbouwen van bloemen en planten, het distribueren en exporteren, kortom de agrarische sector is volop in beweging. Voor bedrijven in de agrarische sector en bloemen en planten, zijn er diverse bedrijvigheden waar ervaren en gemotiveerde agrarische medewerkers voor nodig zijn.
 

Zoekt u als werkgever geschikte agrarische medewerkers?

Yoska Uitzendbureau levert op verzoek geschikte agrarische medewerkers voor diverse werkzaamheden en voor medewerkers die graag met bloemen en planten willen werken. Of u nou structureel geschikte flexwerkers wilt inhuren, vakantiewerkers of vaste medewerkers zoekt, Yoska spreekt uw wensen graag met u door en komt met concrete oplossingen voor uw personeelsvraagstukken en behoefte aan extra capaciteit binnen uw agrarisch bedrijf.

Bent u op zoek naar gemotiveerde agrarische medewerkers neem dan gelijk contact met ons op. Desgewenst kunnen wij geschikte arbeidskrachten bij u detacheren of op andere wijze deze voor u werven en selecteren.
 

Wil jij ook werken in de agrarische sector?

Heb jij kennis en ervaring binnen de agrarische sector of wil je graag werken met bloemen en planten? Dan kun je je gelijk inschrijven en gaan wij jou bemiddelen met een werkgever die op zoek is naar geschikte agrarische medewerkers. Er zijn diverse functies mogelijk. Graag bespreken we tijdens een intakegesprek hoeveel je wil werken en waar je voorkeur naar uit gaat.

Trekt werken in de agrarische sector je aan, ga je dan direct inschrijven! Zoekt u als werkgever geschikte agrarische medewerkers, doe dan gelijk een aanvraag!