Werken in de schoonmaak

Yoska Uitzendbureau bemiddelt bij schoonmaak personeel voor diverse functies in de schoonmaak. Zoek je werk in de schoonmaak of zoekt u als werkgever geschikt schoonmaakpersoneel, kan Yoska vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Voor een veilige, gezonde en prettige werkomgeving is het schoon houden van kantoor- en werkruimte belangrijk voor iedereen. Kwalitatief schoonmaakwerk is dan ook van belang bij veel bedrijfspanden en kantoren. Onze professionele medewerkers in schoonmaakwerk hebben oog voor schoon, fris en netjes en zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, achtergrond, ervaring en opleiding.
 

Zoekt u als werkgever geschikte schoonmaakmedewerkers?

Yoska Uitzendbureau levert op verzoek geschikte schoonmaakmedewerkers voor diverse schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en kantoren. Vaak worden bedrijfspanden aan het einde van de middag of begin van de avond schoon gemaakt. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons bespreken wat hierin voor uw bedrijf het meest efficiënt is. Onze enthousiaste schoonmaakwerkers zijn zowel voor vast, voor langer tijd, flexibel als voor vakantieperiodes inzetbaar.

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakwerkers neem dan gelijk contact met ons op. Ook kunnen wij geschikte arbeidskrachten bij u detacheren of kijk bij ons aanbod van diensten die wij ook voor u kunnen uitvoeren.
 

Wil jij ook werken in de schoonmaak?

Heb jij kennis en ervaring in schoonmaakwerk of wil je graag een bijbaan in de schoonmaak? Dan kun je je gelijk inschrijven en gaan wij jou voorstellen aan bedrijven en kantoren die geschikte schoonmaakmedewerkers zoeken voor langere of kortere periode.

Zoek je passend schoonmaakwerk als fulltime baan, bijbaan of voor enkele uren per week? Schrijf je nu gelijk in! Zoekt u als werkgever geschikte schoonmaakmedewerkers, doe dan gelijk een aanvraag!