Project Management

Yoska biedt met projectmanagement een totaalpakket van diensten aan werkgevers aan. Sleutelfiguren hierin zijn onze projectmanagers die zowel als sparringpartners als interim manager uw bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen en beheren. Hierbij fungeren zij als direct aanspreekpunt binnen een bepaald project. Dit is duidelijk voor de medewerkers, maar ook voor klanten en opdrachtgevers.
 

Projectplan opstellen

Samen met u gaan we eerst de doelstellingen definiëren. Waar liggen de vraagstukken? welke projecten moeten opgestart worden? Waar ziet u mogelijke problemen? Als dit helder is geinventariseerd worden er een project- en verbeterplan opgesteld. Aan de hand hiervan kunnen de gestelde verwachtingen naar concrete doelstellingen vertaald worden. Zo heeft de projectmanager goed zicht op de bedrijfsprocessen en arbeidsprocessen, kunnen zij de voortgang bewaken en zaken tussentijds evalueren.

Onze projectmanagers zijn goed opgeleid, hebben jarenlange expertise en werkervaring en kunnen u helpen om uw bedrijfsprocessen te structureren.