Pay-rolling

Door middel van pay-rolling kan Yoska het volledig werkgeverschap van u overnemen en de daarbij bijbehorende administratieve rompslomp. Dat bespaart u veel tijd en ergernis. Daardoor kunt u zich als ondernemer meer richten op uw strategische bedrijfsvoering en core-business. Zowel de loonadministratie als het contractbeheer van uw medewerkers kunt u overdragen aan Yoska Door middel van pay-rolling nemen wij niet alleen deze taken over, maar ook juridische verplichtingen. Uiteraard blijft u de essentiële werkgever van uw eigen mensen.
 

Voordelen

Pay-rolling van Yoska heeft nog meer voordelen. Wij nemen uw medewerkers op uitzendbasis in dienst, waardoor u flexibel over deze kunt beschikken. Bovendien kunt u hen in deze periode goed beoordelen, voordat u ze een arbeidscontract aanbiedt.
 

Werkwijze

Yoska is verantwoordelijk voor het personeelsdossier van uw werknemers en controleert hun identiteit en legaliteit. Pas wanneer het personeelsdossier compleet is kan de werknemer aan de slag. Zo wordt er veel werk voor u uit handen genomen.