Overige bemiddeling

Yoska Uitzendbureau bemiddelt bij diverse soorten werkzaamheden voor diverse functies in bijvoorbeeld de techniek, tuinbouw, schoonmaak, distributie en binnen de agrarische sector. 

Daarnaast is Yoska ook actief in diverse andere branches en kan geschikte flexwerkers of vast personeel leveren binnen de horecabranche, in de bouw, magazijn, diverse industrie en meer. Wij zoeken altijd naar de juiste kandidaat voor uw project, productie of voor vast werk.  U kunt als werkgever dus gerust uw personeelsvraag bij ons neerleggen en gaan wij kijken wat wij hierin voor uw bedrijf kunnen betekenen.
 

Zoekt u als werkgever geschikte medewerkers?

Yoska Uitzendbureau levert op verzoek flexwerkers en arbeidskrachten voor zowel tijdelijke- als vaste banen. Indien u een project heeft waar u minimaal een jaar lang één of meer medewerkers voor nodig heeft kunnen wij dit op verschillende manieren voor u regelen. Dit kan via een werving en selectie opdracht, detachering of uitzenden.

Dus zowel voor flexibel werk of voor langdurige opdrachten kunt u uw personeelsvraag bij Yoska neerleggen. Wij selecteren alleen de beste kandidaten, voeren een uitgebreid intakegesprek en brengen zo vraag en aanbod bij elkaar.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde medewerkers neem dan gelijk contact met ons op. Wij gaan dan kijken wat de mogelijkheden zijn om aan uw personeelsvraag tegemoet te komen.
 

Zoek je werk via ons uitzendbureau?

Wil je graag voor ons uitzendbureau aan de slag en je hebt al enige of meer werkervaring? Laat je dan inschrijven en gaan wij kijken waar op dit moment werk is en of dit passend werk voor je is. Zoekt u als werkgever geschikte medewerkers, doe dan gelijk een aanvraag!