Over Yoska

Yoska is een betrouwbare personeelsdienst organisatie met diverse activiteiten als uitzenden, werving & selectie, detachering, en natuurlijk outsourcing van een deel of uw complete productie. Wij voeren diverse personeelsdiensten en projectmanagent voor werkgevers uit. Yoska is in 2007 opgericht en bestaat uit een team van professionele medewerkers met kennis en hart voor de zaak. Yoska komt altijd zijn beloftes na.
 

Onze visie en missie

Yoska is van mening dat bedrijven altijd snel moeten kunnen inspelen op veranderende situaties in het bedrijf, een hogere productie, piektijden, seizoensgebonden werkzaamheden en bij nieuwe ontwikkelingen in de markt. Op deze manier kunt u als bedrijf continue optimale productie leveren met het juiste aantal benodigde werknemers. Yoska begrijpt wat werkgevers in hectische tijden nodig hebben. Wij streven er naar om werkgevers te ontzorgen en zo veel mogelijk uit handen te nemen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core-business en de strategie van uw onderneming.
 

Onze specialisaties

Yoska is gespecialiseerd in de logistiek, productie, retail, agrarische sector, distributie, techniek, tuinbouw, schoonmaak en vleesverwerkingssector. Juist bij deze werkzaamheden en projecten hebben bedrijven vaak bij pieken extra behoefte aan flexibel personeel. Met onze kennis en expertise binnen deze vakgebieden selecteren wij alleen ervaren, gemotiveerde en hardwerkende flexwerkers, zodat u bij ons altijd zeker bent van de juiste persoon op de juiste plek.
 

Onze onderscheidende kernwaarden

Yoska streeft de volgende kernwaarden na:
 
  • Sparringpartner in personeelsdiensten, uitzenden, detacheren en payrolling
  • Betrouwbare partner in outsourcing
  • Wij doen wat wij beloven
  • De wens van de klant staat bij ons centraal
  • Zeer betrokken personeel
  • Korte communicatielijnen
  • No-nonsense cultuur
  • Altijd de meest praktische oplossing voor uw probleem
“Uw sparringpartner in flexibele arbeidskrachten wanneer u dat nodig heeft”