Nieuws

Categorieën

RSS feed
Algemeen / ​Ga relaxed het nieuwe jaar in
Geplaatst op donderdag 21 december 2017Het einde van jaar is weer in zicht en we hebben steeds minder werkdagen zo tussen kerst en oud en nieuw. Maar hoe ga je nu om met deze periode waarin het tegelijkeritjd heel druk is, maar waar je eigenlijk niets meer wilt doen? Wat kan je wel doen wat jou helpt als persoon, maar niet je kerststemming verpest? (naast natuurlijk de dingen die je MOET doen)
 
  1. TED-talks en inspiratie

Neem nu eindelijk eens de tijd om te leren. Ga al die online cursussen en TED talks af en leer, focus en geniet. Wie weet verandert het wel je leven!
 
  1. Ga koffie drinken met een collega die je niet kent

Netwerken kan ook op een makkelijke manier, ga eens koffie drinken met een collega van een ander team, of een andere afdeling. Gezellig!
 
  1. Shop voor je werk

Zo rond kerst zijn er veel sales gaande, dus hup, sla in die pennen en paperclips en nieuwe kalenders. Zo begin je fris aan het nieuwe jaar!
 
  1. Neem een lange lunch

Geniet ook eens van wat er rond je kantoor of werk allemaal gebeurt. Mocht het kunnen, neem dan eens een vol uur voor de lunch, en doe nog even wat klusjes voor de kerst. Heel handig!
 
  1. Doe een persoonlijkheidstest

Heb jij zin om jezelf in 2018 beter te leren kennen? Doe dan de persoonlijkheidstest en kijk wat er uit komt. Heel handig, een beetje zelfkennis!
 
  1. Ruim je computer op

Een nieuw jaar is ook een mooie gelegenheid om te beginnen met een opgeruimd bureaublad en een goede nieuwe mappenstructuur. Neem er even de tijd voor en hoppa! Dit geldt ook voor je inbox. Schrijf je uit van nieuwsbrieven waar je niks mee doet, (niet die van Yoska natuurlijk) en zorg dat al je to-do’s netjes georganiseerd staan. Voelt goed he?
 
Wij hebben er in ieder geval veel zin in, en hopen je in 2018 bij ons op kantoor te zien!

> Terug