Nieuws

Categorieën

RSS feed
Algemeen / Fijne Feestdagen
Geplaatst op vrijdag 22 december 2017

Het Team van Yoska wenst u prachtige feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar Het jaar is weer voorbij en wij zijn helemaal klaar voor 2018! In 2017 zijn er veel nieuwe dingen opgezet en afgerond, onder andere onze eigen productie locatie en een mooie nieuwe huisstijl. Vanuit de gedachte: “Goed personeel is het kapitaal van de onderneming” werft Yoska gemotiveerde en ervaren vakmensen en leidinggevenden die het verschil maken.

> Lees meer..

Algemeen / ​Ga relaxed het nieuwe jaar in
Geplaatst op donderdag 21 december 2017

Het einde van jaar is weer in zicht en we hebben steeds minder werkdagen zo tussen kerst en oud en nieuw. Maar hoe ga je nu om met deze periode waarin het tegelijkeritjd heel druk is, maar waar je eigenlijk niets meer wilt doen? Wat kan je wel doen wat jou helpt als persoon, maar niet je kerststemming verpest?

> Lees meer..

Algemeen / ​Maak een samenvatting van je CV!
Geplaatst op dinsdag 22 augustus 2017

Succesvol een baan vinden is niet makkelijk. Daarom moet je ervoor zorgen dat je eruit springt, met je skills maar zeker ook met je CV. Een manier om dat te doen is door een goede samenvatting op je CV te zetten.

> Lees meer..

Algemeen / ​Veilig online solliciteren doe je zo
Geplaatst op donderdag 17 augustus 2017

Op het internet zijn personen of organisaties niet altijd wie ze zeggen dat ze zijn. Het is dus belangrijk dat  je voorzichtig omgaat met persoonlijke gegevens als je online solliciteert. Daarom 9 tips voor veilig online solliciteren: 1.

> Lees meer..

Algemeen / De dont’s en do’s als je wacht op antwoord na je sollicitatiegesprek
Geplaatst op maandag 31 juli 2017

Eindelijk heb je die sollicitatie verstuurd! Nu is het een kwestie van afwachten op antwoorden. Het liefst bel je elke dag even om te kijken hoe het er voor staat, maar dat schiet natuurlijk niet op.

> Lees meer..

Algemeen / ​10 niet zo standaard tips tijdens het zoeken naar een nieuwe baan
Geplaatst op dinsdag 18 juli 2017

Je kent ze vast allemaal wel; de tips die je van iedereen krijgt als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Van, het ligt niet aan jou, tot doe beter je best tot, maak een video van je CV, elke baan vraagt weer om een andere aanpak. Yoska zette een aantal handige tips op een rijtje die je niet overal zo maar vindt.

> Lees meer..

Algemeen / Wanneer stuur je een follow-up email?
Geplaatst op woensdag 28 juni 2017

Eindelijk heb je een vacature gezien bij Yoska die perfect aansluit op jouw profiel. Niet alleen de ‘vereisten’, maar ook de ‘eventuelen’ daar voldoe je ook aan. Je voelt je vol vertrouwen, dit gaat goed komen.

> Lees meer..

Algemeen / Nieuwe Arbowet 1 juli
Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

Op 1 juli 2017 wordt de Vernieuwde Arbowet van kracht. Duurzame inzetbaarheid krijgt op de arbeidsmarkt een steeds belangrijkere rol en dat is voor de regering dan ook een belangrijke aanleiding om deze wetswijziging uit te voeren. In dit nieuwsartikel staan de belangrijkste wijzigingen op een rij.

> Lees meer..

Algemeen / ​Human en soft skills, belangrijker voor uitzendwerk dan je denkt
Geplaatst op dinsdag 30 mei 2017

Soft skills, zijn naast je echte skills, van levensbelang in de uitzendsector. Yoska let erop of een persoon ook binnen de bedrijfscultuur past qua normen en waarden, maar ook of hij of zij de juiste manier van werken heeft. Onderzoeksbureau STOOF deed hier onderzoek naar.

> Lees meer..

Algemeen / ​Tips voor je sollicitatiegesprek
Geplaatst op woensdag 24 mei 2017

Eindelijk, je hebt een sollicitatiegesprek via Yoska geregeld. Waar moet je op letten?                          1: Zorg dat je kleding er goed uit ziet Zorg dat je nette kleding aanhebt, die bij het bedrijf past.

> Lees meer..