Detachering

Yoska Detachering biedt als detacheringsbureau bedrijven de mogelijkheid om personeel te detacheren. Dit is een goed oplossing voor bedrijven die geschikte kandidaten zoeken die voor langere tijd beschikbaar zijn voor bepaalde projecten.
 

Wat is detacheren?

Het detacheren van personeel is anders dan kandidaten uitzenden via ons uitzendbureau. Bij detachering blijft de arbeidskracht die bij uw bedrijf werkzaam is bij ons in dienst. In de praktijk lenen wij deze medewerker voor een bepaalde periode aan uw bedrijf uit. Vanzelfsprekend zal Yoska Detachering voor u de beste kandidaat selecteren die past bij de taakuitvoering, uw bedrijf, de bedrijfscultuur en die voor de gewenste periode beschikbaar is.
 

Met detachering minder risico’s

Met alle bedrijvigheden binnen uw organisatie wilt u natuurlijk tijdig kunnen reageren op de ontwikkelingen in de markt, bij een toename van werk en benodigd arbeidskapitaal.  Het kan ook zijn dat een medewerker binnen uw bedrijf langdurig ziek is en u deze persoon voor langere periode wilt vervangen, maar niet in loondienst wil nemen. Er kunnen diverse redenen zijn om arbeidskrachten te detacheren. Yoska Detachering regelt het voor u.
 

Wat zijn de voordelen van detachering?

Met het detacheren van personeel kunt u veel voordelen genieten, waaronder:
 
  • Flexibele arbeid met zekerheid van vaste bezetting
  • Een ‘vaste’ betrokken en goed opgeleide medewerker tot uw beschikking
  • Extra capaciteit wanneer uw bedrijf dat nodig heeft
  • Geen vast contract nodig
  • Geen administratieve rompslomp met arbeidsvoorwaarden en salariëring
  • Wij nemen een groot deel van de verantwoordelijkheid over

Altijd de juiste oplossing voor uw personeelsbehoefte

Werken met detacheringsmedewerkers kan ook voor u bedrijf een goede (tijdelijke) oplossing zijn voor bepaalde projecten. Zo kunt u flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting combineren, gedurende een bepaalde contractperiode. Formeel gezien blijft Yoska de werkgever en lenen wij onze medewerkers voor een langere periode aan u uit.

Naast detacheren en uitzenden, kan Yoska u ook helpen met werving en selectie of payrolling.

Bent u op zoek naar geschikte medewerkers die voor langere periode voor uw bedrijf inzetbaar zijn?  Vraag dan gelijk meer informatie aan en nemen wij binnen 24 uur of eerder al contact met u op. “Met detachering loopt u nooit risico, maar ervaart u wel de voordelen”