Nieuws

Categorieën

RSS feed
Algemeen / Wanneer stuur je een follow-up email?
Geplaatst op woensdag 28 juni 2017

Eindelijk heb je een vacature gezien bij Yoska die perfect aansluit op jouw profiel. Niet alleen de ‘vereisten’, maar ook de ‘eventuelen’ daar voldoe je ook aan. Je voelt je vol vertrouwen, dit gaat goed komen.

> Lees meer..

Algemeen / Nieuwe Arbowet 1 juli
Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

Op 1 juli 2017 wordt de Vernieuwde Arbowet van kracht. Duurzame inzetbaarheid krijgt op de arbeidsmarkt een steeds belangrijkere rol en dat is voor de regering dan ook een belangrijke aanleiding om deze wetswijziging uit te voeren. In dit nieuwsartikel staan de belangrijkste wijzigingen op een rij.

> Lees meer..

Algemeen / ​Human en soft skills, belangrijker voor uitzendwerk dan je denkt
Geplaatst op dinsdag 30 mei 2017

Soft skills, zijn naast je echte skills, van levensbelang in de uitzendsector. Yoska let erop of een persoon ook binnen de bedrijfscultuur past qua normen en waarden, maar ook of hij of zij de juiste manier van werken heeft. Onderzoeksbureau STOOF deed hier onderzoek naar.

> Lees meer..

Algemeen / ​Tips voor je sollicitatiegesprek
Geplaatst op woensdag 24 mei 2017

Eindelijk, je hebt een sollicitatiegesprek via Yoska geregeld. Waar moet je op letten?                          1: Zorg dat je kleding er goed uit ziet Zorg dat je nette kleding aanhebt, die bij het bedrijf past.

> Lees meer..

Algemeen / ​Wat zorgt ervoor dat jij wel wordt uitgekozen voor die baan?
Geplaatst op dinsdag 18 april 2017

Het blijft een vervelend proces. Je zoekt tussen de honderden vacatures en je schrijft een mooie brief waar je veel tijd in stopt. Je wordt toch vaak uitgenodigd op sollicitatiegesprek, maar van een baan is het nog niet gekomen.

> Lees meer..

Algemeen / Wat te doen als je het niet meer weet tijdens een sollicitatiegesprek
Geplaatst op dinsdag 4 april 2017

Eindelijk is het zo ver, je bent uitgenodigd op gesprek voor die leuke baan bij Yoska. Natuurlijk wil je een hele goede indruk achterlaten tijdens dit gesprek. Daarom moet je niet in paniek raken als je ineens niet meer zo goed weet wat je moet antwoorden op een vraag van de interviewer.

> Lees meer..

Algemeen / Let op met wat je zegt!
Geplaatst op woensdag 22 maart 2017

Laten we er maar niet om heen draaien, sollicitatiegesprekken zijn lastig, zeker als het gaat om die ene leuke vacature van die baan die je heel graag wilt hebben. Het is daarom belangrijk om vertrouwen uit te stralen. Dit is niet altijd even simpel, er zijn een paar zinnetjes die ervoor zorgen dat je toch een stukje minder zeker over komt.

> Lees meer..

Algemeen / ​Hoe benoem je uitzendwerk op je CV?
Geplaatst op donderdag 2 maart 2017

Meer en meer mensen doen uitzendwerk en vinden hier na gewoon vast werk. Soms lijkt het door al de verschillende functies dat je niet lang bij een bedrijf kan werken. Dit kan betekenen dat je een risico bent voor het bedrijf.

> Lees meer..

Algemeen / De drie dingen die je leert als je vaak van baan wisselt
Geplaatst op woensdag 15 februari 2017

  Soms dan is komen de banen gewoon op je pad. Je kiest er niet zelf voor om wederom een korter dienstverband aan te gaan, maar het kan zo zijn dat je er niet onderuit komt. Dit standpunt moet veranderen, immers, meer verschillende banen zijn goed voor je CV, mits je ze goed weergeeft.

> Lees meer..

Algemeen / Bezoek Horti Contact in Gorinchem (14-16 februari)
Geplaatst op woensdag 8 februari 2017

Bezoek dit jaar het Horti Contact (voorheen Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem) en maak kennis met Yoska. Van 14 t/m 16 februari vind u ons dagelijks van 13.00 - 21.

> Lees meer..